Mr. Ali Zhang 13003258901
hovedbanner

Alucobest certificeret som China Green Building Materials Product

Alucobest Aluminium Composite Paneler opfylder kravene i CNCA-CGP-13:2020 og CTC-TVe-0P02007,

som 3-stjernet, højeste klasse i ACP-industrien.

ACP-plader eller aluminiumskompositpaneler er et tidsnyt byggemateriale, som ikke kun er en velsignelse for arkitekter, indretningsarkitekter eller bygherrer, men også miljøet!Ja, disse nye bæredygtige materialer populært kendt som'sandwich paneler'er en ny vej til bæredygtig arkitektur!

Bæredygtig arkitektur er ikke kun at designe bygninger, der er holdbare, men også bidrage til at gøre jorden bæredygtig.ACP-ark, er blot et skridt fremad til egentlig bæredygtig arkitektur.Her er et par fordele ved at inkorporere ACP-ark i arkitekturdesign.

Genanvendelighed af ACP-ark,Aluminiumskompositpanelerne består af genbrugsmaterialer som aluminium, polymer og få mineraler.At vælge aluminiumskompositpaneler er at vælge bæredygtighed, da det er 100 % genanvendeligt og bevarer alle dets kvaliteter gennem hele processen med dets fremstilling og design.

  • Omkostningseffektiv – Aluminiumskompositpaneler er omkostningseffektive og kan bruges i et præstruktureret bygningsdesign eller ACP-beklædning, hvor ACP-plader kan være et alternativ til marmor, mursten eller enhver anden stenbeklædning.ACP-ark kan ætset med design og mønstre, der ligner disse materialer.Ikke bare det, ACP-ark kan færdigbehandles praktisk talt i enhver farve og forblive ensartet gennem hvert panel.
  • Mindre opvarmede miljøer – Energiomkostningerne reduceres også betydeligt, da ACP-plader også hjælper med at give isolering og dermed reducere brugen af ​​aktive systemer.Det er kendt, at aluminiumskompositpaneler reflekterer meget mindre varme i miljøet sammenlignet med glasplader.
  • Respons med klima – Mens bæredygtig arkitektur betyder tilvejebringelse af bygninger, der reagerer på det subjektive miljø, afhænger det også af valget af materialer.Let at vedligeholde og klimafølsomme materialer bidrager også til bæredygtig arkitektur.
  • Brug af aluminiumskompositpaneler, som er lange og tåler under barske klimatiske forhold, gør det holdbart, et godt valg til barske klimaer og et skridt mod bæredygtig arkitektur og miljøvenlig livsstil.

alucobest 3star a alucobest 3star b

 


Indlægstid: 8-08-2022