Zoti Ali Zhang 13003258901
banner_kryesor

Rreth Nesh

ALUCOBEST

Ndërmarrja e teknologjisë së lartë në Shangai
Baza e cilësisë dhe trajnimit të panelit të përbërë prej alumini në Kinë
Zëvendëskryetari Njësia e Degës së Materialeve dhe Produkteve të Përbëra Metalike, CBMF

Profili i Kompanisë

Shanghai Huayuan New Composite Materials Co., Ltd. është një sipërmarrje e përbashkët, me një investim total prej 32 milionë USD, e specializuar në prodhimin e serive të markës Huayuan dhe paneleve të përbëra metalike të markës ALUCOBEST duke përfshirë panelin e përbërë nga alumini, panelin e përbërë prej bakri, panelin kompozit prej çeliku inox, Paneli i përbërë nga zink, paneli i përbërë prej çeliku i galvanizuar, paneli kompozit bimetal, paneli i përbërë prej metali me fytyrë filmi, paneli i ngurtë alumini, paneli me bërthama C dhe paneli me huall mjalti prej alumini.

Që nga viti
Zona SQM
+

Kompania ka një fabrikë standarde industriale prej 30,000 SQM, prodhimi vjetor është mbi 8 milion SQM të markave të ndryshme Huayuan dhe paneleve të përbërë metalikë të markës ALUCOBEST.Ajo është vlerësuar si një ndërmarrje e teknologjisë së lartë në Shangai për shumë vite.Tani kompania është nënkryetar i Shoqatës së Industrisë së Materialeve të Ndërtimit në Kinë, Dega Metal, nënkryetar i Shoqatës së Industrisë së Materialeve të Ndërtimit në Shangai.Ajo ka rrjete shitjesh në 26 provinca në Kinë dhe ka agjenci në mbi 80 vende jashtë shtetit.

Kompania është certifikuar me ISO9001 në Sistemet e Menaxhimit të Cilësisë, ISO14001 në Sistemet e Menaxhimit Mjedisor, ISO45001 për Shëndetin dhe Sigurinë në Punë.Produktet kaluan gjithashtu 3C (Certifikatë për Çertifikimin e Produkteve të Detyrueshme për Kinën), CTC (Certifikimi i Materialeve të Ndërtimit në Kinë) dhe CE të Bashkimit Evropian.Paneli ynë i përbërë nga bakri, paneli i përbërë nga zinku, paneli i përbërë prej çeliku inox dhe paneli i përbërë bimetal ka marrë rreth 100 Patenta Kombëtare.

Ajo ka marrë certifikatën "International Standard Product Mark" të lëshuar nga Komiteti Kombëtar i Menaxhimit të Standardizimit dhe ka kaluar testet përkatëse të SGS dhe INTERTEK, në përputhje me standardet ASTM E84, E119, NFPA285, standardin evropian EN13501 dhe standardin BS-476.

Për më shumë se 20 vjet, kompania i përmbahet përkushtimit dhe këmbënguljes në fushën e materialeve të përbëra metalike, procesit të prodhimit efikas dhe me cilësi të lartë, si dhe menaxhimit të drejtuar nga orientimi ndaj klientit dhe aftësitë e cilësisë dhe teknologjisë.Në të ardhmen, ajo do të vazhdojë të jetë e përkushtuar për t'u rritur në një ndërmarrje shekullore, për ofrimin e produkteve të larmishme dhe shërbimin me një ndalesë që përfshin dizajnin dhe prodhimin.Me vizionin e "Global Business, Global Service", ajo përpiqet të bëhet një ndërmarrje pioniere në industrinë e materialeve metalike të përbërë të Kinës.

Certifikata